AVANTAJE

Odoo image and text block

AMENAJAREA INTERIOARELOR

CORPUS este un instrument de proiectare 3D in timp real si in spatiu real. Indiferent daca este vorba despre bucatarii, dormitoare, bai, birouri... simplitatea si viteza sunt trasaturile de baza ale CORPUS permitand designerului si clientului sa se concentreze pe alte elemente esentiale: functionalitate si estetica. Fara restrictii. Limita este doar propria imaginatie.

Editorul de Materiale, inclus in versiunea CORPUS STANDARD, permite utilizatorului sa extinda gama existenta de materiale si decoruri cu propriile modele si culori, atat pentru productia de mobila cat si pentru pereti, podele, tavane si alte elemente de amenajare. Irelevante la prima vedere, functiile de simulare a spatiului real contribuie de fapt, in mod semnificativ, la satisfacerea asteptarilor clientului datorita grijii pentru detalii.

Odoo image and text block

PROIECTAREA MOBILEI

Utilizatorul poate crea orice piesa de mobilier functie de criteriile proprii, adaugandu-le pieselor salvate in meniu. Proiectarea se face usor prin comenzi facile de adaugare a politelor, divizoarelor, usilor, sertarelor, elementelor incorporate, etc. Principala caracteristica a elementelor proiectate in CORPUS este ca ele interactioneaza in mod inteligent.

Parametrizarea face usoara si posibila orice constructie, editare si modificare a elementelor (redimensionare, aplicarea de materiale diferite adaugarea sau eliminarea unor componente...) fara riscuri sau erori in productie.

Odoo image and text block

CALCULUL DE CONSUM SI OFERTARE

Determinarea costurilor este un element esential al CORPUS. Calcularea costurilor de productie in timp real este determinata de multi factori si varibile. Fiind foarte flexibil programul permite modificari majore ale proiectelor in doar cateva secunde. Asta ar trebui sa complice determinarea costurilor. Dar CORPUS include un sistem inteligent de calcul diferentiat al costurilor si preturilor de retail. Oferta de pret pentru client este creata instantaneu sub forma unei liste a elementelor de mobilier cu preturile lor.

Pretul poate fi determinat in mai multe feluri. El poate fi costul simplu al materialelor, un pret fix predeterminat al fiecarui element proiectat, poate fi rezultatul unui algoritm de calcul definit de utilizator in baza factorilor si variabilelor incluse in proiect, sau poate fi un pret fix extas dintr-un fisier extern. Avantajul acestei metode consta in distribuirea si schimbul facil a fisierelor de preturi intre mai multe calculatoare.